A little lovely company nachtlampje ster

Datum van publicatie: 27.10.2021

Wolklampje - Wolklamp - Lamp Wolk - Wolkje met licht. Roze Blauw. Geeft een heel zacht vriendelijk licht.

Als je die gebruikt gaat de lamp automatisch uit na 15 minuten. Kinder nachtlampen van A Vacature sociale werkplaats groningen Lovely Company De nachtlampjes voor de kinderkamer of babykamer zijn de perfecte vriendjes voor kindjes niet graag in het donker slapen.

Nachtlampje voor in de babykamer of kinderkamer Door de zachte gloed zijn de lampjes niet alleen perfect voor een veilig gevoel in het donker, maar ook ideaal voor de nachtelijke voedingen in de babykamer.

Chicco beer projector regenboog naturel. Ouders altijd heel tevreden. Leuk lampje.

Mooi licht en fijn dat hij door de timer vanzelf uit gaat. Kinder nachtlampen. Snoer met stekker aan product Nee. Mr Maria Nijntje lamp 30cm! Flow Amsterdam hartslagknuffel Olly.

Lampje is ook babyproof. Chicco nachtlampje foxy. Zazu slaaptrainer nachtlamp met muziek Pam grijs.
  • Wolklampje - Wolklamp - Lamp Wolk - Wolkje met licht. Breng mij op de hoogte Je hoort van ons.
  • Snoer met stekker aan product Nee.

Productbeschrijving

Verkoop door Ricoz Shop. Leuk design, niet te fel en gaat vanzelf uit. Ouders altijd heel tevreden. Bekijk de hele lijst. Verpakking breedte mm. De nachtlampjes voor de kinderkamer of babykamer zijn de perfecte vriendjes voor kindjes niet graag in het donker slapen.

Door de zachte gloed zijn de lampjes niet alleen perfect voor een veilig gevoel in het donker, maar ook ideaal voor de nachtelijke voedingen in de babykamer. Inclusief lichtbron Ja. Vlinder LED lampjes 5 stuks kinderkamer nachtlamp slaapkamer verlichting? Voedingstype Batterij.

Stijl Modern.

Productspecificaties

Voedingstype Batterij. Verpakking hoogte 68 mm. Kies je kleur. Zazu slaaptrainer Sam.

Productspecificaties Met dimfunctie Nee. LinAntwerpen jaar Schoten 9 juli Ik raad dit product aan. Zazu projector Wally. Melissa jaar Groot-Ammers 5 december Van amsterdam naar eindhoven raad dit product aan. Er gaan 3 kleine knoopcel batterijen in.

Je kan in totaal vijf artikelen kiezen. De Javascript functionaliteit van jouw browser is uitgeschakeld. Ideaal geboortecadeau.

  • Zazu projector Wally.
  • Je kan in totaal vijf artikelen kiezen.
  • Flow Amsterdam hartslagknuffel Milo.
  • Inclusief lichtbron Ja.

Niet leverbaar. RoelSl89 jaar 31 oktober Ik raad dit product aan. Op de kronieken van fantasia deel 3 voor Type sensor Geen sensor? Gewicht 0,2 kg. Je kan in totaal vijf artikelen kiezen.

Inclusief lichtbron Ja. Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is. Het lampje geeft zacht, groen licht en wordt niet warm.

Variations

Leuk lampje. Chicco beer projector regenboog naturel. Verpakking hoogte 68 mm.

Levensduur lichtbronnen 20 h? Ideaal geboortecadeau. Overige kenmerken Aansluitspanning 0 V.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
28.10.2021 14:01 Arigje:
Verkoop door Give Life.

29.10.2021 15:01 Tan:
Wordt door gebruik van een LED lampje nooit heet en dus ideaal voor kinderkamers.