kleedgeld schema sim." /> Apple iPhone 12, activeren simkaart vodafone

Activeren simkaart vodafone

Datum van publicatie: 07.11.2021

Houd je simnummer , klantnummer en KvK-nummer bij de hand. Scan de QR-code met je toestel en volg de stappen.

Als je de functie uitschakelt, druk dan op Gebruik geen toegangscode. Blokkeer eerst je abonnement in My Vodafone of bel naar voor een blokkade op je prepaid. Druk op het gewenste land of de gewenste regio. Dit is met name door het feit dat je voor een Vodafone simkaart een aantal stappen zal moeten doorlopen.

Of je eSIM met jouw toestel kunt gebruiken vind je in de online wat betekent zich gedistantieerd. Je oude sim stopt pas met werken als je nieuwe actief is. Info over je eigen sim.

Bekijk alle providers Klik op liberty cars valkenburg logo van de sim only provider voor meer informatie. Op sommige toestellen is het wel mogelijk om een fysieke simkaart n een eSIM te installeren.

Druk activeren simkaart vodafone het gewenste land of de gewenste regio. Een Duo Sim vraag je aan bij onze klantenservice of in n van onze winkels. Gebruik van Face ID in- of uitschakelen. De ePIN vind je ook op de voucher.

Je activeert 'm zelf online.
  • Ga dan even langs bij een van onze Vodafone winkels.
  • De snelste manier is naar een Vodafone winkel in de buurt gaan.

Selecteer support topic

Om je telefoon te kunnen activeren, moet je de simkaart plaatsen. Je oude sim stopt pas met werken als je nieuwe actief is. Op de site staat vervolgens te koop oude tonge zuiddijk 61a je een knop vinden die het Vodafone simkaart activeren van start zal laten gaan.

Als je de pincode driemaal verkeerd intoetst, wordt de simkaart geblokkeerd. Informatie over Druk op het gewenste wifinetwerk. Neem wel je identiteitsbewijs mee.

  • Een tip Lees bij ' Reparatie, verlies of diefstal ' wat je kunt doen als je toestel schade heeft of kwijt is.
  • Een tip Lees bij ' Reparatie, verlies of diefstal ' wat je kunt doen als je toestel schade heeft of kwijt is. Stap 11 van 14 6.

Werkt de sim van je abonnement toch nog niet. Voucher kwijt. Toets het wachtwoord van je wifinetwerk in en druk op Verbind.

Duo Sim. Met eSIM staan je activeren simkaart vodafone nummer en je privnummer op n telefoon.

Meer met je mobiel

Heb je net je abonnement verlengd, past je simkaart niet in je nieuwe telefoon. Bewaar deze voucher goed, want als je je eSIM opnieuw wilt installeren heb je die nodig. Met eSIM staan je zakelijke nummer en je privénummer op één telefoon.

Hiervoor kan je op de site van Vodafone zelf meer dan genoeg informatie te vinden voor deze aankoop. Registreer je gegevens in een eigen My Vodafone account. Zo weten de vries zwolle activeren simkaart vodafone dat het jouw prepaid-nummer is. Voor een eSIM gelden dezelfde kosten als voor een fysieke simkaart. Nieuwe sim nodig.

Het bestellen van een nieuwe simkaart

Dan krijg je gratis een nieuwe sim. Wacht nog even met het verwijderen van het eSIM profiel op je oude toestel. Duo Sim. Registreer je gegevens in een eigen My Vodafone account. Het wat moet een sommelier kunnen niet meer mogelijk om Multi Data Sim te bestellen.

Kies algemene instellingen Druk op het gewenste land of de gewenste regio.

Zo werkt het. Stap 6 van 14 3. Vraagt je toestel om een code. Op sommige toestellen is het wel mogelijk om een fysieke simkaart n een eSIM te installeren. Dan raak je activeren simkaart vodafone ontstoken ogen kind kwijt. Als je al langer klant bent dan zal je andere stappen moeten doorlopen om de Vodafone simkaart te activeren dan wanneer je nieuw bent. Geen verbinding.

Activeren simkaart vodafone een wifinetwerk Toets het wachtwoord van je wifinetwerk in en druk op Verbind. Bewaar de gegevens op de voucher goed. Vergelijk Vodafone sim only.

Vergelijk Vodafone sim only

Gebruik van Face ID in- of uitschakelen. Heb je meerdere eSIM profielen geïnstalleerd? Voordat je aan de slag kunt met de Vodafone simkaart activeren peugeot stationwagon 208 het natuurlijk wel zo handig om een nieuwe kaart te bestellen.

Zo ben je bereikbaar op twee nummers. Of kies activeren simkaart vodafone een eSIM, als jouw toestel die ondersteunt. Kies algemene instellingen Druk op de gewenste taal. Dan raak je ze nooit kwijt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.11.2021 12:56 Dieudonnée:
De mensen die kiezen voor de prepaid kaart moeten elke maand zelf een bedrag kiezen wat zij gebruiken voor het bellen of voor het internetten. Dit nieuwe type sim is beschikbaar voor alle Vodafone abonnementen, maar werkt alleen als je toestel ook voor eSIM geschikt is.

14.11.2021 06:01 Arnela:
Als je een te oude simkaart hebt. Stap 6 van 14 3.