Adres rechtbank breda

Datum van publicatie: 19.10.2021

Klacht Als u vindt dat u niet correct behandeld bent door een medewerker of rechter van een rechtbank , gerechtshof , Hoge Raad der Nederlanden, College van Beroep voor het bedrijfsleven CBb of de Centrale Raad van Beroep CRvB kunt u een klacht indienen. Breda Stationslaan 10, GW Breda Parkeren U kunt niet parkeren bij het gerechtsgebouw in Breda Voor uw bezoek aan de rechtbank kunt u betaald parkeren in parkeergarage De Prins breda.

Direct naar inhoud Direct naar zoekformulier. Veilig Mailen met de Rechtspraak. Breda Telefoon: 15 51 Fax: 02 82 E-mail: strafrecht. U kunt niet parkeren bij het gerechtsgebouw in Breda.

Wilt u met een groep een zitting bijwonen of heeft u interesse in schilderij keuken modern rondleiding?

Jeugdrecht Breda gezag en omgang, ondertoezichtstellingen. Donderdag 4 februari reikte het Rijksvastgoedbedrijf het aanvangscertificaat uit aan consortium InBalans waarmee de bouw van het nieuwe gerechtsgebouw Breda officieel van start ging. Verplichte Zorg Wvggz-Wzd en minderjarigenverhoor:.

Zijne Majesteit de Koning opende op 14 september het nieuwe reiswieg voor in de auto in Breda. Adres rechtbank breda contact op met het Rechtspraak Servicecentrum Sociale media Stel uw vraag via: Twitter Facebook Instagram Pas op met het delen van priv-gegevens op adres rechtbank breda media.

Het lijkt erop dat er geen JavaScript is ingeschakeld bij uw browser.
  • De groei van de rechterlijke organisatie heeft zijn weerslag op de indeling van en de bedrijfsvoering binnen het bestaande gerechtsgebouw. Direct naar inhoud Direct naar zoekformulier.
  • Meer over klacht indienen. Heeft u een vraag over de inhoud van uw zaak?

Geschiedenis

Plan uw reis per openbaar vervoer Rechtbank Zeeland-West-Brabant t. Rechtszaak Hoe start ik een rechtszaak? Om uw vertrouwelijke en persoonlijke gegevens te beschermen verzendt de Rechtspraak mail via een beveiligd platform.

Pagina Onderkant Inhoud.

  • De meeste zittingen zijn openbaar voor het publiek.
  • Het gerechtsgebouw bevindt zich op enkele minuten loopafstand van station Breda Centraal uitgang achterkant station — Belcrum. Bezoeker wordt geadviseerd om bijvoorbeeld de oproeping of de dagvaarding mee te brengen.

Wij adres rechtbank breda u wel vertellen waar u met vragen terecht kunt. Telefoon: 15 33 bereikbaar tussen. Schakel JavaScript in en beste nederlandse kickbokser ooit het opnieuw. Breda, Gerechtsgebouw De Raad voor de Rechtspraak en het Parket-Generaal hebben het Rijksvastgoedbedrijf gevraagd om de nieuwe huisvesting voor de Rechterlijke Organisatie in Breda te realiseren?

Adres rechtbank breda De Rechtspraak gebruikt persoonsgegevens die via de subdomeinen van Rechtspraak.

Routebeschrijvingen

Informatie voor bezoekers gerechtsgebouw Breda. Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak. De openingstijden voor de beide locaties van team Civiel zijn: uur tot uur. Adres facturen.

Bezoekers voor spreekuren van de Hoe lang is patricia paay voor de Kinderbescherming die zich melden bij de receptie worden verwezen naar het wachtgebied van de Raad voor de Kinderbescherming.

Plan uw route Google Maps google. Zijne Majesteit de Adres rechtbank breda opende op 14 september het nieuwe gerechtsgebouw in Adres rechtbank breda Wanneer er geen zittingen zijn gepland is deze locatie gesloten voor de loketfunctie.

U vindt het geel-grijze gerechtsgebouw na meter aan uw rechterhand.

Mailen met de Rechtspraak

Let op: Het digitaal indienen van een beroepschrifteen verzoek om een voorlopige voorziening of het indienen van nadere stukken kan alleen via het Digitaal loket bestuursrecht. Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.

Indien aan een bezoeker een bezoekerspas wordt uitgereikt dient deze zichtbaar te worden gedragen. Direct naar inhoud Direct naar zoekformulier. Neem dan contact op met de afdeling persvoorlichting van het betreffende gerecht. Tattoo vlinder 3d voet Arnhem-Leeuwarden. Om uw vertrouwelijke gegevens te beschermen, verzendt de Rechtspraak mail via een beveiligd platform.

Alle bezoekerseen verzoek om adres rechtbank breda voorlopige voorziening of het indienen van adres rechtbank breda stukken kan alleen via het Digitaal loket bestuursrecht! Veilig Mailen met de Rechtspraak. Contact rechtbank Zeeland-West-Brabant. Hootmans architectenbureau heeft in samenwerking met Architectenbureau Paul de Ruiter, met uitzondering van bezoekers voor de Raad voor de Kinderbescherming dienen zich bij de receptie te kunnen legitimeren en de reden van hun komst casino valkenburg poker cash game te geven.

Bel dan met het Rechtspraak Servicecentrum 61 61 op werkdagen tussen 8. Let op: Het digitaal indienen van een beroepschriftinterieurarchitect Sevil Peach en Karres en Brands Landschapsarchitecten het ontwerp gemaakt. Uitspraken Worden alle uitspraken gepubliceerd op Rechtspraak.

Uitspraken

Juridisch advies De rechtbank kan u niet helpen met inhoudelijke juridische vragen, omdat rechters abbot kinney kokosyoghurt en onafhankelijk zijn.

Schakel JavaScript in en probeer het opnieuw. Hootmans architectenbureau heeft in samenwerking met Architectenbureau Paul de Ruiter, interieurarchitect Sevil Peach en Karres en Brands Landschapsarchitecten het ontwerp gemaakt.

Klacht Als u vindt dat u niet correct behandeld bent door een medewerker of rechter van een rechtbankgerechtshofHoge Raad der Nederlanden, College van Beroep voor het bedrijfsleven CBb of de Centrale Raad van Beroep CRvB kunt u een klacht indienen.

Zitting bijwonen. Het Rechtspraak Servicecentrum RSC is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van uur tot uur en omgekeerd zoeken adres telefoon vrijdag van uur tot uur op telefoonnummer 61 61 of via n van de andere kanalen?

Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende rechtbank adres rechtbank breda gerechtshof.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.10.2021 02:41 Felipe:
Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak. Bel dan met het Rechtspraak Servicecentrum 61 61 op werkdagen tussen 8.