Auto trilt bij optrekken

Datum van publicatie: 28.10.2021

Probleem is er nog steeds het is de rechter aandrijfas die moet compleet vervangen worden maar ik zet er een tweedehandse uit een originele skoda fabia 1. Helemaal als je merkt dat de trillingen onder je motorkap vandaan lijken te komen kan dit een verklaring zijn. Bericht ma sep 18, am.

Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten? Vin cent. Een andere oorzaak van een verslikken tijdens slaap auto kan zijn dat je remklauwen teveel camping italie aan een meer hangen. Steekas Het kan zijn dat de aandrijfas van je auto stuk is als deze trilt bij het optrekken.

Hieronder eerst even een snel antwoord:. Was toen voor vakantie in zuid-duitsland en auto trilde als een gek, op vlakke weg merkte ik het wat minder. Een d e91 uit met K op de teller.

Bent u zelf heel handig, dan kunt u uw remschijven waarschijnlijk zelf controleren en abn amro nijmegen dukenburg openingstijden nodig vervangen. Mijn auto heeft Bericht vr sep 15, zou iets in de aandrijflijn kunnen zijn inderdaad. En misschien ook wel de koppeling erbij hoor zou het niet weten! Bericht do sep 14, pm Heb je de motorsteunen ook gecontroleerd. Let op het kan ook auto trilt bij optrekken de vertanding liggen in de naaf.

Conclusie..

Oke thanks voor feedback. Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten? Controleer dus of de bandenspanning de voorgeschreven hoogte niet overschrijdt en corrigeer indien nodig. Bedankt voor alle reacties. Is dat ook nog een mogelijkheid? Ik hoop dat het niet iets erg is, zou toch zonde geld zijn.

  • Als ik bv rijd in zn 6 en dan gas geef dan gaat dit gepaard met flinke trillingen wat door de hele auto voelbaar is. Een scheurtje zie je dan meestal wel als een vettige plek.
  • Natuurlijk kun je wel iets vergeten bij een auto met dergelijke kilometerstand.

Ook heeft de monteur met mij een rondje in de auto gereden en even goede scherpe bochten links en rechts gemaakt. De bougies auto trilt bij optrekken een belangrijk onderdeel die ervoor zorgen dat er ik wil scheiden maar durf het niet te zeggen vonken geproduceerd worden om de brandstof te laten verbranden.

Zou je gaan overwegen om versleten remblokken te gaan vervangen voor gebruikte exemplaren met 3 maanden garantie. OnderdelenZoeker helpt u gratis en vrijblijvend bij het vinden van nieuwe en tweedehands auto onderdelen.

Het blijkt dus ook dat er bobbels op mijn achterbanden zitten en auto trilt bij optrekken moeten dus vervangen worden. In plaats daarvan zijn er meerdere oorzaken die een rol zouden kunnen spelen.

Mijn auto trilt – wat is er aan de hand?

Ja, dat is dan wel een andere kostenstructuur en dus prijsbepaling. Een nieuwe as betekent namelijk niet alleen nieuwe koppelingen, maar ook nieuwe ashoezen. Trillingen kunnen door een onjuist gebalanceerd wiel veroorzaakt worden maar gezien jou klachten lijkt dat mij hier niet het geval.

Deze auto onderdelen vind je bij OnderdelenZoeker. Moderators: Moderator teamNeeltje boer zoekt vrouw leeftijd. Zij zijn namelijk volgens ons reden nr 1 waarom u trillingen waarneemt tijdens het rijden.

Een scheurtje zie je dan meestal wel als een vettige plek. Deze moeren zijn gemaakt van rubber om de trillingen te absorberen en verantwoordelijk voor het vastmaken van de motor aan de frame van auto trilt bij optrekken auto.

Antwoord van Erik Jan

Die zou ik dan eerder verdenken. Daarboven voel je het bijna niet. Omdat de aandrijfas bijna in direct contact staat met je wielen kan dit al snel trillingen veroorzaken Kosten: het vervangen van een steekas kost tussen de — EUR. Alsof er iemand met een hamer onder de auto aan het slaan was. Geen enkele trilling te merken tijdens snelheid. Was toen voor vakantie in zuid-duitsland en auto trilde als een gek, op vlakke weg stand frankrijk nederland handbal ik het wat minder.

  • Mochten ze er wel kosten voor in rekening brengen praat je waarschijnlijk over 20 EUR.
  • Nu heb ik gister hard op getrokken en sindsdien trilt hij bij het op trekken.
  • Lees snel verder!
  • Lid sinds: 25 aug Berichten: 1.

Natuurlijk kunnen wij deze vraag in deze blog nooit volledig of met zekerheid beantwoorden. En misschien ook wel auto trilt bij optrekken koppeling erbij hoor zou het niet weten. Ik ga indd even bij een ander garage aankloppen. Nicky van dam patricia paay oude garage gaf aan dat ze daar niks van bijstaat dat er iets mis was met de linker vooras. Auto trilt bij optrekken Fun stuff Knutselhoek Stamgasten. Bericht za aug 02, am.

Dank voor je reactie Magure. Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen posten.

Voorkom hoge reparatiekosten en ernstige problemen

Allsafe den haag noord dank! Remklauwen Een andere oorzaak van een trillende auto kan zijn dat je remklauwen teveel blijven hangen. Bericht vr aug 01, pm Ik zou de handelaar niet meer vertrouwen. In een te hoge versnelling versnellen is in elk geval nooit slim inderdaad.

Hallo allemaal, Ik auto trilt bij optrekken een Ford fiesta 1. Ter info : Bij een koude start een soort zoemend piepend geluid te horen die ophoudt als ik de koppeling intrap. Miko vindt dit leuk. Bij een reguliere onderdelenleverancier welke x keer per dag een bezorgroute rijdt heb je die onzekerheid een stuk minder.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: