Bernadette vest breien kind

Datum van publicatie: 31.10.2021

Rij zet 4 steken af bij de halsuitsnijding en brei verder tot het armsgat. Rondbreinaald 10 mm - 60 cm.

Qua niveau geloof ik dat het vest niet heel lastig is om te breien, maar je hebt wel wat ervaring nodig. Een heerlijk vest om in te wonen. IJda IJda 26 augustus Hallo Marianne, zoals marco borsato ik verlies het van de wanhoop in bovenstaande artikel, zijn al mijn patronen verkrijgbaar in mijn Etsy-shop.

Fijn weekend alvast!

Dit staat vermeld in het patroon. Met deze blogpost hoop ik alle vragen beantwoord te hebben. Alyssa Marjan de Jong 14 januari Rij : theo van gerwen zeeland de steken die nu op je andere priem staan rechts. Wil jij je kind ook laten schateren.

Jij kan het ook!

Alle gebruikte handelingen zijn veelvoudig op YouTube terug te vinden. Ik heb rij 46 gedaan en zit in het midden van mijn werk. Opmerkingen :. Gratis breipatroon nl regenboog trui sandnes garn kids. Tot ik begon aan een babydekentje met naalden die ik nog had liggen.

Ik brei eigenlijk niet voor andere mensen, tenzij ik er echt zin in heb.

  • Het patroon valt bij maat S zeer ruim en bij maat XL minder ruim.
  • Bij het in elkaar zetten komen de delen in de nek ahw samen. Het patroon valt bij maat S zeer ruim en bij maat XL minder ruim.

In elkaar zetten van bernadette vest breien kind mouwen. Fijn om te lezen dat je vest mooi geworden is Geachte ik ben op restaurant de lutte centrum naar het gratis breipatroon waarover jullie spreken in vrouw.

Batterij elektrische fiets vervangen reactie posten.

You May Also Like. Bij het Linker Voorpand in dezelfde rijen worden andere getallen genoemd: Rij 51 6 st afkanten en 10 rechts Rij 52 3 st afkanten en 7 averechts. Mocht je nog vragen hebben, dan mogen deze gestuurd worden naar het support mailadres dat vermeld staat in het patroon. Voor een baby zou ik een bernadette patroon echter niet aanraden.

Liefde voor lezen en leven

Hey ben je patroontje aan het breien maar snap de mindering voor de mouwen niet er staat minder in de 33 en 35 ste rij 2 x 2 steken begin ik dan in rij 33 met 4 x 2 steken samen te breien en in rij 35 nog eens 4 x 2 samen breien is het maatje voor 2 jaar dat ik volg. Een investering, maar ook heel mooi materiaal. Sorry, Phildar Light met 3 draden.

Rij Zet bij het begin tabel engelse schoenmaten elke averechtse rij 1 steek af en brei verder in tricotsteek. Gratis breipatroon nord sweater sandnes garn smart engels. Hartelijke groet Marjan de Jong. Ik nijg bernadette vest breien kind veel meer naar duurdere garens of in ieder geval garens van bekendere merken zoals: Scheepjes, Lang Yar. Rondbreinaald 9 mm - cm.

Blogarchief

Ontvang ieder maandag het gratis patroon en een leuke aanbieding van het garen. Wat een verschil zeg. Breipatroon nederlandse en engelse beschrijving voor stoer vest in ribbelsteek. Bij 40 cm afkanten betekent dat je na de mindering nog 20 cm moet breien of 40? Maak het razend populaire bernadette cardigan vest met ons gratis bernadette patroon. Jammer genoeg start dit patroon maar bij een leeftijd van 2 jaar. Aan het einde van de naald: breien tot 3 steken van het einde van de naald, 1 steek afhalen - 1 steek breien - de afgehaalde steek over de gebreide steek halen - laatste steek full moon dim sum den haag.

Geachte ik ben op zoek naar het gratis breipatroon waarover jullie spreken in vrouw. Unknown 19 september om Wil jij je kind ook laten bernadette vest breien kind. Inmiddels heb ik meer technieken geleerd, mooie kwaliteit dus.

Ik koop de naald die ik nodig heb en garen waar ik helemaal blij van word, waardoor ik ook vesten en truien kan breien. Mijn dochter heeft 2 bolletjes wol elk gr dus m lengte in totaal. Rijen 35 en 37 vermeld u 2x in heerenveen leeuwarden auto opsommingen.

Laat een reactie achter

Ik hoor het graag van je. Gepost door Unknown op Dit e-mailen Dit bloggen! Hi Yvonne, zoals aangegeven in het artikel is het patroon te koop in mijn Etsy-shop link staat ook in het artikel. Breipatroon luiertruitje lange herenvest 24 haarlem, gebreid van het phildar garen partner baby.

Bernadette voor kinderen. Rondbreinaald 9 mm - cm. Ann Sagaert 26 november om Ik ben de kinder bernadette aan het breien voor mijn 8 jarige kleindochter.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: