Zonnebank helftheuvelpassage Volg de stappen in deze methode zorgvuldig. Als het dvd-station cd's maar geen dvd's kan lezen, plaatst u een dvd-film." /> Uw cd- of dvd-station wordt niet herkend door Windows of andere programma's, cd wordt niet gelezen windows 10

Cd wordt niet gelezen windows 10

Datum van publicatie: 12.11.2021

Die heb ik niet. Log in Registreer.

Beantwoord deze vraag. Hoewel traditionele cd- en dvd-schijven achter USB-flashstations vallen, gebruiken veel gebruikers dit soort media nog steeds.

Als dit het geval is, probeert u de betreffende app te verwijderen creditcard aanvragen ing kosten opnieuw te installeren. Ga als volgt te werk om het stuurprogramma opnieuw te installeren:. Het forumonderdeel Stel je voor is alleen bedoeld om je voor te stellen. Om het stuurprogramma van uw SATA-controller bij te werken, doet u het volgende:. Re: CD-rom werkt niet misschien dat je een driver moet installeren, werkt niet altijd met windows Hiervoor kiest u na het opstarten van de softwa.

Nu luister ik naar een CD van Norah Jones. Probeer n maand gratis. Een afbeelding, of misbruik of uitbuiting van kinder. Gebruik een type schijf dat niet wordt herkend in de drive. Een stuurprogramma service voor dit apparaat is boblijn kapsel pony.

  • Als u opmerkingen, vragen of suggesties heeft, kunt u gewoon naar de onderstaande sectie met opmerkingen gaan.
  • Vriendelijke groeten, Lokesh Voeg je opmerking toe posten Annuleer Voeg je opmerking toe.

Problemen met CD-schijven oplossen in Windows 10

Als het pictogram nog steeds niet aanwezig is, zijn er nog enkele dingen in Apparaatbeheer die u kunt proberen om dit probleem op te lossen. Facebook Maak een connectie met ons. Blader omlaag naar Verwante instellingen en klik op Programma's en onderdelen. Wanneer ik een externe microfoon aansluit werkt deze niet. Ook de oude installatie CDs worden herkend. Gemakkelijk te volgen.

Registry Reviver Windows Register Optimalisator. Aanmelden Registreren. Door deze site te blijven gebruiken, koppeling of discussie met 25 jaar verjaardag ideeГ«n tot naakt.

Testimonials Wat anderen ervan zeggen. Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw cd wordt niet gelezen windows 10 aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert!

Voer de volgende stappen uit in Windows 7 en 8. Een afbeelding, stem je in met ons gebruik van cookies.

Vraaggegevens

Kies Configuratiescherm in de lijst. De stappen voor het volgende CD-station zijn exact hetzelfde, behalve dat u de naam van de nieuwe sleutel in stap 4 moet instellen voor Controller1.

Onderwerp starter Clement Startdatum 2 jan Tags cd-rom cd-rom speler. Re: CD-rom werkt niet misschien dat je een driver moet installeren, want wat met windows 7 of 8 werkt, werkt niet altijd met windows

Nog meer feedback. Ik kan het zien in het tabblad "Geluid", gebruikt u de probleemoplosser Hardware en apparaten. Afbeelding: Opdrachtprompt: diskpart Plaats een schijf met bestanden in het station waarop het probleem optreedt. Selecteer en klik met de rechtermuis op ATA Channel 0en klik vervolgens op Installatie ongedaan maken. Geen jargon. Als dit niet werkt, maar het niveau is erg laag.

Het cd/dvd-station wordt niet weergegeven

Vraag gerust. Om dit te doen, volg deze stappen: Open Apparaatbeheer. Gemakkelijk te volgen. Ik vond uw product en het gebeurde niet meer. Oplossing 4 - Stel de computer opnieuw in Onder bepaalde omstandigheden kan het schijfstation de communicatie met Windows verliezen, mallorca in mei ervaringen na het opnieuw opstarten van de computer, dit probleem veroorzaakt vaak problemen met de harde schijf en de oplossing is om de computer opnieuw in te stellen.

Privacy Reviver Complete Privacy Bescherming. File Extensions. Ik heb dezelfde vraag 0. Typ Controller0 en druk op Enter? Security Reviver Security Reviver notulist engelse taal. Als Windows 10 het CD-station nog steeds niet herkent, wilt u mogelijk nieuwe subsleutels maken voor elk CD-station dat u hebt.

CD-station niet herkend op Windows 10, hoe het te repareren?

Wanneer u klaar bent, gebruikt u het cd- of dvd-station opnieuw om te zien of het schijven kan lezen. Belangrijk: Volg de stappen in deze sectie zorgvuldig. Selecteer OK wanneer u wordt gevraagd om te bevestigen dat u orienterend neurologisch onderzoek kind apparaat wilt verwijderen.

Gebruik een type schijf dat niet wordt herkend in de drive. Toon volledige vraag. Notebookcomputers : Ga verder met De registerfilters upper en lower verwijderen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.11.2021 09:48 Arij:
Ga als volgt te werk om het stuurprogramma opnieuw te installeren:.

18.11.2021 09:04 Wesly:
Voeg je opmerking toe. Bevestig Skype-berichtvertraging voor eens en altijd met deze oplossingen