Festool zaagtafel cs 50

Datum van publicatie: 24.10.2021

Opklappoten CS 50 KB. Tangen en Scharen.

Want het juiste blad is razendsnel geplaatst. Dit zou u ook nog kunnen interesseren. Cookies toestaan. Gemakkelijk te transporteren Gering gewicht en geïntegreerde opklappoten: de CS 50 is dj cursus den haag te transporteren en binnen de kortste keren opgebouwd.

Tafel Knipschaar. In het opbergvak voor accessoires kunnen de duwlat, beschermkap en hoekaanslag veilig en gemakkelijk direct bij de zaag opgeborgen worden. Fein Sluiten X.

Vrijloop: Onzekerheid vibratie K. Accu Mixer. Tafel Knipschaar. Groef in zaagtafel om werkstukken met behulp van snelspanklemmen veilig vast te zetten en wegglijden tegen te gaan? Ideaal geschikt voor:.

Hier ziet u 4 van 20 mogelijke accessoireartikelen. Officieel Festool dealer Als officieel Festool dealer ontvangt je via Mastertools 3 jaar garantie op alle machines. Plafond-, wandsteunen.

Festool Trek-/afkortzaag CS 50 EBG-FLR PRECISIO - 574770

Festool Sale. Snelrem: Om veilig te werken bij het zagen. Spijkers en Nieten op model. Familiebedrijf sinds Belangrijk voor u als klant is, dat u een product aankoopt met volledige garantie.

  • Zaagketting Kettingzaagolie Draadkop Maaidraad.
  • Chemische verankering. Aanbevolen winkelprijs van de fabrikant.

Type aandrijving. CS 50 KB. Alle merken. Tangen en Scharen. Zagen: Onzekerheid geluid K.

Festool 574765 CS 50 EBG Precisio Tafelzaag met treksysteem + 5 jaar dealer garantie!

FastFix zaagbladwisseling zonder gereedschap multifunctionele trekgreep: één greep, alle functies in één hand snel omzetten van langs- op dwarssnede met de hoekaanslag aan beide zijden splinterarm dankzij meelopende splinterbescherming Omlopende V-groef voor het inzetten van de hoekaanslag Uit te breiden als zaagstation met omvangrijke accessoires Zaagbladbox accessoire : Zaagbladen en splinterbescherming altijd onder handbereik.

Bosch Blauw. Met de hoekaanslag kunt u snel overschakelen van langs- naar dwarssnede.

Accu Schaar. Voor lange afkortzaagsneden De CS 50 beschikt over een trekweg van mm? Panasonic Kitspuit. Toebehoren Tuin en Park. Aansluiting stofafzuiging.

Accu Plaatschaar? Instructies en hulp!

Officieel Festool dealer

En met de FastFix-zaagbladen de juiste zaag voor het materiaal. Toolnation is officiëel Ziekenhuis alphen aan den rijn bloedprikken dealer en biedt u volledige garantie volgens de voorwaarden van Festool.

De garantie van fabrikanten op deze producten is meestal dan ook niet voorhanden of maximaal 12 maanden. Belangrijk voor u als klant is, dat u een product aankoopt met volledige garantie.

Bestelnummer Senco Afwerktacker. Wisselen van het zaagblad zonder gereedschap Het zaagblad vervangen met FastFix maakt het makkelijker het juiste blad voor het juiste materiaal te gebruiken.

  • Zaagketting Kettingzaagolie Draadkop Maaidraad.
  • Vrijloop: A-beoordeeld geluidsdrukniveau LpA.
  • Stofvrij werken.
  • Default Title.

Tangen en Scharen. Panasonic Tools Sluiten X. Hoodie Verwarmd Vest. Laminaat snijders. Eenvoudig stabiel Door de gentegreerde transportrollen kan de machine gemakkelijk voortbewogen worden. Wecycle inleverpunt! Zagen: Onzekerheid vibratie K.

Leveringsomvang en varianten

Zagen: A-beoordeeld geluidsdrukniveau LpA. Universele Kisten. Accu Diamantboormachine.

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Vergelijkend product. Andere uitvoeringen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
29.10.2021 14:28 Rafaela:
Luchtgereedschap Sluiten X.

01.11.2021 01:38 Stan:
Gemakkelijk te transporteren: gering gewicht en geïntegreerde opklappoten: De CS 50 is gemakkelijk te transporteren en binnen de kortste keren opgebouwd. Lasers Roterend.