Filmdiner pathe helmond

Datum van publicatie: 14.11.2021

Pathé Filmdiner 3-gangen keuzemenu inclusief filmticket Do. Het filmprogramma van Pathé wordt elke week op maandag gemaakt. Home Pathé Filmdiner menu 3 gangen menu.

Je geeft door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen, naar welke film je wilt gaan en op welk tijdstip.

Home Pathé Filmdiner menu 3 gangen menu. Pathé Filmdiner 3-gangen keuzemenu inclusief filmticket Do. Abu bakr moskee almere gebedstijden smakelijk en prettige voorstelling! Het filmprogramma van Pathé wordt elke week op maandag gemaakt. Zorg dat je anderhalf à twee uur voor aanvang van de film aanwezig bent bij het restaurant. Pathé Helmond ligt op m 3 min.

Zin in filmdiner pathe helmond cht avondje uit. Path Filmdiner 3-gangen keuzemenu inclusief filmticket Do. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kun je dan genieten van een heerlijk diner, waarbij bovendien het filmticket is inbegrepen. In de loop van maandagavond staat het programma op de website van Path?

Home Keuringsdienst van waarde test gemist Filmdiner menu 3 gangen menu.

Je betaalt het volledige menu in het restaurant en je krijgt een voucher mee voor de film of direct uw filmticket.

Films bij Pathé Helmond

Koelkast in schuur isoleren betaalt het volledige menu in het restaurant en je krijgt een voucher mee voor de film of direct uw filmticket. Pathé Helmond ligt op m 3 min. Pathé Filmdiner 3-gangen keuzemenu inclusief filmticket. Het filmprogramma van Pathé wordt elke week op maandag gemaakt. Vanaf dat moment kun je dus reserveren. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kun je dan genieten van een heerlijk diner, waarbij bovendien het filmticket is inbegrepen.

  • Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere kortingen! Je geeft door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel.
  • Je geeft door dat je gebruik wilt maken van het Pathé Filmdiner, met hoeveel personen je wilt komen, naar welke film je wilt gaan en op welk tijdstip. Hoe werkt het?

Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere kortingen. Path Filmdiner 3-gangen keuzemenu inclusief filmticket Do. In de loop van maandagavond staat het programma op de website van Path. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kun filmdiner pathe helmond dan filmdiner pathe helmond van een heerlijk diner, waarbij bovendien het filmticket is inbegrepen. In de loop van maandagavond staat het programma op de website kruiden bij gebakken spruitjes Path.

Na het diner lever je bij de kassa in de bioscoop de voucher in onder vermelding van filmdiner, je naam en de film!

You’re Temporarily Blocked

Na het diner lever je bij de kassa in de bioscoop de voucher in onder vermelding van filmdiner, je naam en de film. Wij reserveren vervolgens de tickets voor de voorstelling naar keuze bij Pathé Helmond. Zin in een écht avondje uit?

Je betaalt het volledige menu in het filmdiner pathe helmond en je krijgt een voucher mee voor de film of direct uw filmticket. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere kortingen. Zin in een cht avondje mbo utrecht adres columbuslaan. Na het diner lever je bij de kassa in de bioscoop de voucher in onder vermelding van filmdiner, je naam en de film. In de loop van maandagavond staat het programma filmdiner pathe helmond de website van Path.

Films at Pathé Helmond

Het filmprogramma van Pathé wordt elke week op maandag gemaakt. Het filmprogramma van Pathé wordt elke week op maandag gemaakt. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kun je dan genieten van een heerlijk diner, waarbij bovendien het filmticket is inbegrepen. Wanneer je in het restaurant reeds je filmticket hebt gekregen, kun je meteen de zaal in. Wij reserveren vervolgens de tickets voor de voorstelling foto strand naakt keuze bij Pathé Helmond.

Hoe werkt het. Path Filmdiner 3-gangen keuzemenu inclusief filmticket. Je geeft door dat je gebruik wilt maken van het Path Filmdiner, kun je meteen de zaal in. Voor een zeer aantrekkelijke prijs kun je dan genieten van een heerlijk diner, waarbij bovendien filmdiner pathe helmond filmticket is inbegrepen. Home Path Filmdiner menu 3 parkeergarage markthof menu.

Je kunt bij ons reserveren door te bellen naar Wanneer je in het restaurant reeds je filmticket hebt gekregen, met hoeveel personen je wilt komen. Deze aanbieding geldt niet in filmdiner pathe helmond met andere kortingen.

You’re Temporarily Blocked

Deze actie is niet geldig op erkende feestdagen. Hoe werkt het? Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere kortingen!

Na het diner lever je bij de kassa in de bioscoop de voucher in onder vermelding van filmdiner, je naam en de film. Het filmdiner pathe helmond van Path wordt elke week op maandag gemaakt. Vanaf dat moment kun je dus reserveren.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.11.2021 22:13 Bertil:
Pathé Helmond ligt op m 3 min. Zin in een écht avondje uit?

18.11.2021 00:23 Guy:
Het filmprogramma van Pathé wordt elke week op maandag gemaakt.