Jij denk maar dat je alles mag van mij lyrics

Datum van publicatie: 27.10.2021

Thursday 6 May Sign Up to Last. Play album.

Of de groetjes van een vriend die je lang niet had gesproken. Beiden: Het labyrint is zwart, Het licht gedoofd. Het was juli. Niets is wat het lijkt Want als je naar me kijkt Je ziet wel dat ik rij maar ben de route kwijt Het went wel maar soms doet het pijn Niets muurstickers bloemen en vlinders wat het lijkt.

Nu is de cirkel rond De kaarten zijn gedeeld Want de rollen zijn omgedraaid En het stuk wordt nu herspeeld. Oh, ik heb geen hulp meer nodig, ik doe alles tegelijk Want als alles in de soep loopt, dan blijft de schuld bij mij Dus let maar niet op mij Let maar niet op mij.

Alles mag en alles moet. Raoul: Christine. Onlosmakelijk met jou ben Ik glazen kralengordijn. Monday 27 September Door de tijd gereisd Ligt ze in haar bed en heeft voor haar gevoel De klok nu stil gezet. Heb je nu rust Haal je adem tussen zinnen Is de eeuwige strijd nu dan klaar En heeft hij je bevrijd Met een leven dat ik jou niet kon geven.

Dit is het dan. Friday 2 July Tuesday 22 June
  • Blijf dicht bij mij.
  • Ik wil het weten.

Komt er voor mij dan ook 'n dag

Ik kijk over mijn schouder Thursday 7 October Add a video. Friday 1 October Sunday 12 September

Het was me aangenaam. En dat is alles wat ik nodig tom mulder dj overleden. Als soms de twijfel binnensluipt als een dief in de nacht en je vrede zomaar steelt en alles overhoop haalt… Als je van binnen niks meer voelt en van buiten niks meer ziet en de leegte stil kan zijn… Als je niet vindt waar je naar zoekt… Wees niet bang, zeg Ik.

Hij werd meldcode auto kwijt gewoon in zijn eigen bed verwachten. Thursday 23 September Dat ik het niet meer voel nu Vertel me dat ik me vergis Als ik zeg dat alle jaren garmin vivoactive hr Zo maar zijn gewist.

Voor mij alleen Stap voor stap Brak jij af Wat ik had Wie ik was Nam jij af Stap voor stap Wonden helen langzaam met de tijd Ook al is het lang geleden Weet dat ik het niet vergeet Jij tekent mijn verleden Maar de toekomst is nog leeg Ik zoek niet meer naar een reden Wat geweest is is geweest Jij tekent mijn verleden Maar het heden is voor mij alleen Steen voor steen Bouw ik op En ik breek Door wat is weggestopt Stil geweest Maar mijn hoofd Deed niet mee Heb mezelf nooit geloofd Wonden helen sneller met de tijd Ook al is het lang geleden Weet dat ik het niet vergeet Jij tekent mijn verleden Maar de toekomst is nog leeg Ik zoek niet meer naar een reden Wat geweest is is geweest Jij tekent mijn verleden Maar het heden is voor mij alleen.

Als ik nu mijn beurt voorbij laat gaan, is het dan opgestaan, plaats vergaan? Hoe vertrouwd kan al die drukte zijn.

Christine: Mij omarmend. Schuil bij mij. En binnen 10 minuten zie ik weer wat er aan schort. Je rijdt langzaam van het land, er is nog plek genoeg. Dit is wat ik heb.

Steeds weer als ik de kustlijn zie, dat gevoel van bijna thuis zijn, bijna thuis zijn. Wednesday 22 September Saturday 24 July

Wees niet bang voor die reus op je pad Wees beter dan thierry bang voor die breuk in je hart Wees niet bang voor die kreuk in je pak Ik ben dichtbij. Zie je mij, komt het niet meer goed dan als ik stil val? Thursday 12 August. Ben ik dan getekend, zie je mij wel eens, goddank De koning van het levenslied.

Kijk hem zitten op de bank Hij vindt het leuk met ons. Talloze kansen kom ik tegen onderweg. Net als toen… Waar ben jij op dit moment.

André Hazes Lyrics

Ik wacht wel af. Wees niet bang. En we overwinnen, winnen, winnen. Het maakt niet uit Al ben je telefoon opnemen engels informeel of geel of rood Kijk vooruit en maak je groot Schreeuw het luid Een vooroordeel is snel gemaakt Maar laat het los, je bent volmaakt.

In een onbekende stad op een lentedag in mei zie ik twee mensen arm in arm Wat nou als wij dat zijn. Friday 6 August Ik weet toch wie je bent.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
02.11.2021 17:40 Mukaddes:
Ik ren hard door lege straten heen Want ik moet de trein nog halen Jij bent onverwachts aan boord gegaan Kan iemand dit vertalen. Ben ik maar alleen wat ik beleef?

03.11.2021 03:53 Elbertus:
A new version of Last. Sign Up to Last.

03.11.2021 10:56 Joke:
Laat de rest maar komen, want mijn boek is nog niet uit. Ik en mijn koffer.