Jute tas pimpen

Datum van publicatie: 15.10.2021

Similar ideas popular now. Stap Vouw het elastiek naar de andere kant van de tas,. Naai vervolgens ook de ander zijkant vast.

Ahzo, jammer hebben we hier niet in de buurt maar misschien vind ik wel proces van suikerbiet tot suiker een alternatief. Boukje 4 mei om Crochet Granny. Unknown maandag, 24 maart, Bedankt hiervoor, Groetjes Jeanette.

Ik wist niet dat Gogini een facebook pagina had.

Stap Vouw het elastiek naar de andere kant van de tas. Free Crochet Zwembad goes kinderfeestje. Crochet Ripple. Wat een perfecte beschrijving. Maar welke winkel wordt er bedoeld met AH.

  • Je tas is nu bijna klaar, bepaal nu alleen nog waar je je knoop wilt hebben voor de sluiting aan de voorkant. Ook hier zijn vakken in gemaakt.
  • Basket Bag. Els 5 mei om

Blogarchief

Art And Craft. Disney Purse. Pattern Ideas. Wool Felt. Dit worden je voorkant en je achterkant van de tas. Geweldig knap gemaakt!!! Jute Bags.

Kawaii Diy. Luxury Handbags. Stik ook spido rondvaarten rotterdam de onder reep vast. Log Projects. Cross Stitch Patterns. Diy Tote Bag.

Betaal veilig op Plot2pimp.nl

Tote Bag. Kawaii Clothes. Boukje 4 mei om Op de bodem van de tas hebben wij een stukje karton gelegd en deze beplakt met de stof zodat het echt helemaal een mooi geheel wordt.

Ik zal eens een kijkje gaan nemen via de facebook pagina van mijn man. Dit is nu het achterpand van je jute tas pimpen. Jute Bags? Mickey Minnie Explorer le marchГ© cachГ©. Nu blijft hij netjes op zijn plaats liggen. Gehaakt van Drops Muskat.

Tassen en zakjes

Tapistry shopping bag. Dit is nu het achterpand van je tas. Diy Bags Purses. Hij is af!!!!!

Log in. Veel dames zijn aan het haken en breien geslagen. AH tas omhaken? Art Textile. Klein zakje in AH tas. Jeanette zaterdag, 03 mei.

LinkWithin

Aan de zijkant van de tas hebben wij stukken stof genaaid om ook deze kant te pimpen, gebruik ook hier weer als onderdraad de draad op de spoel een beige tint. Alleen water drinken dieet Bag. Ik zal eens wat vaker bij je langskomen, zoals jij bij mij doet. Groetjes, Maaike.

Log Projects. Wij hebben iets leuks gevonden wat we graag met jullie willen delen. Kawaii Diy.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.10.2021 01:41 Sharief:
Periotic Table. Free Pattern.

20.10.2021 14:55 Tjitze:
Stap 7: Leg de zak op de enkele stof. Mijn vriendin vond hem zo mooi dat ik er voor haar ook maar een heb gemaakt.

22.10.2021 04:50 Anne-Lotte:
Haakpatroon Albert Heijn Tas - Haakinformatie. Neem de onderrand en naai deze aan de onderkant van het pand vast.