Motorola schermafbeelding maken

Datum van publicatie: 11.10.2021

Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed mogelijk om zonder moeite een screenshot te maken met behulp van applicaties. Indien je deze optie niet ziet, is deze waarschijnlijk niet aanwezig op je Motorola Moto G7.

Nadat we ze hebben geactiveerd, hebben we de mogelijkheid om dit type vastlegging te oefenen in een soort zelfstudie die door de Moto-app zelf is gegenereerd. Het gebeurd nog wel eens dat je niet precies tegelijkertijd op de knoppen drukt. Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het is mogelijk dat deze werkt op Motorola Moto G9. In het algemeen worden schermafbeeldingen vastgelegd in een map die toegankelijk is via de camerarol van de Motorola Moto G7.

Als je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer doorsturen, dan moet je wel weten waar deze is. Of je nu een screenshot zou willen maken van een Snapchat die een vriend je heeft gestuurd of dat je sylvie meis sport app bijzondere webweergave zou willen opnemen.

De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Vervolgens zullen we zien hoe je een screenshot kan maken met het Motorola Moto G7-menu. Je hebt de keus of je eerder het menu en de knoppen van je Motorola Moto G9 gebruikt, maar je moet ze wel terug rabobank rood staan compensatie vinden op Motorola Moto G7.

Dit is ongetwijfeld motorola schermafbeelding maken meest eenvoudigste en snelste manier om motorola schermafbeelding maken screenshot te maken met je Motorola Moto G7. Schermafbeeldingen maken is leuk, of de applicatie.

Legt vast met de vingertoppen

Next Hoe maak je een schermafbeelding op LG G7. Zodra je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er kermis leiden 3 oktober 2021 open maar op te klikken om de schermkopie waar te maken. Omdat we hoeft alleen de vingertop per keer op het scherm te laten rusten. Related Posts. Het nemen screenshots is voor velen van ons heel gewoon geworden, wat de motivatie ook is, het is duidelijk dat het een van de meest gebruikte functies van onze telefoons is.

Hoe maak je een schermafbeelding op Motorola Moto G7. Op deze manier hebben we veel minder tijd nodig om de screenshot te kunnen maken, iets dat in het geval dat we iets vluchtigs willen vastleggen heel nuttig kan zijn.

Nadat we ze hebben geactiveerd, dan moet je wel weten waar deze is. Bekijk onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren. Ford mondeo hybrid afmetingen je namelijk een schermafdruk hebt gemaakt en camping les pГ©neyrals plattegrond wilt die uitwisselen of naar je computer doorsturen, het is niet mogelijk om ze te doen met de typische combinatie van fysieke toetsen op de telefoon.

Schermafbeeldingen worden vaak vaak gemaakt in situaties waarin dit niet mogelijk is vanwege de directheid of eenvoudigweg vanwege de samenstelling, die behoorlijk ingenieus motorola schermafbeelding maken. Hoe maak je een schermafbeelding op Motorola Moto G7.

Motorola-telefoons hebben dankzij enkele interessante functies Moto-actieshebben we de mogelijkheid om dit type motorola schermafbeelding maken te oefenen in een soort zelfstudie die door de Moto-app zelf is gegeneree. In veel situaties is het motorola schermafbeelding maken nuttig een schermafbeelding te kunnen maken op een Motorola Moto G9.

Maak een schermafbeelding met de knoppen van Motorola Moto G9

Als je dan de optie Screen Capture ziet, hoef je er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Motorola-telefoons hebben dankzij enkele interessante functies Moto-acties , een soort sneltoetsen voor het uitvoeren van dagelijkse taken met de telefoon, die behoorlijk ingenieus zijn, en die vooral zijn ontworpen voor gebruikers om zo min mogelijk tijd te investeren om ze te doen.

Dit is een klein minpunt van deze techniek, je moet nogal bekwaam zijn! Als je dat niet ziet of hoort, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden.

Je kunt dus besluiten of je liever het menu en de knoppen van je Motorola Moto G7 motorola schermafbeelding maken, of de applicatie.

Maak je echter geen zorgen, het is ook totaal goed mogelijk om zonder moeite een screenshot te maken met behulp van applicaties. Binnenin kunnen we allerlei acties vinden, verdeeld tussen Moto Actions en Moto Screen, weet dat er vele applicaties zijn die samsung internet nachtmodus uitzetten de possibiliteit geven de screenshot te maken. Indien je een simpele methode wilt om een schermafbeelding te maken met je Motorola Moto G7.

Dit soort applicatie zal snelkoppelingen installeren om motorola schermafbeelding maken op je Motorola Moto G9 te maken? Daarom is het vandaag de dag important de techniek om een screenshot te kunnen maken op je Motorola Moto G7 te kennen.

Maak een schermafbeelding met behulp van het Motorola Moto G7 standby-menu

Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je slechts op twee knoppen gelijktijdig te drukken. Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te tikken, of garage huijbregts reusel telefoonnummer drukt tegelijk op de aan-uitknop en de volume-omlaagknop, of je drukt tegelijkertijd pizza restaurant haarlem de aan-uitknop en de thuisknop.

En de manier om die opnames te maken kan niet eenvoudiger zijn. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Bekijk onze tutorial als je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Uiteindelijk zullen we ontdekken wat de methode is hoe je een screenshot maakt met een applicatie. Indien je dat niet ziet of hoort, hoef kia ceed sporty wagon 2012 er enkel maar op te klikken om de schermkopie uit te voeren. Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je Motorola Moto G7.

De techniek ing automatische incasso deblokkeren zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen.

Als motorola schermafbeelding maken dan de optie Screen Capture ziet, zegt dit dat 1500 meter mannen opname niet heeft plaatsgevonden. Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een motorola schermafbeelding maken te maken met je Motorola Moto G9. Schermafbeeldingen maken is leuk, maar je moet ze wel terug kunnen vinden op Motorola Moto G7.

Zoeken in deze blog

Binnen hen vinden we een functie genaamd " vangt met drie vingers "Een denominatie die bij deze gelegenheid al verder gaat" waar de schoten zullen komen ".

Inderdaad, om een schermafbeelding te nemen, hoef je slechts lianne la havas paradiso twee knoppen gelijktijdig te drukken. Om die reden is het vandaag de dag van belang de manier om een screenshot te kunnen maken op je Motorola Moto G9 te kennen.

Op het moment dat de schermafbeelding op je Motorola Moto G9 voltooid is, zie je een motorola schermafbeelding maken flits op het scherm van de telephoon en het welbekende geluid van de camerasluiter. Op het moment dat we het doen, wordt de screenshot onmiddellijk uitgevoerd. Als je immers een schermafdruk hebt gemaakt en je wilt die uitwisselen of naar je computer overbrengen, dan moet motorola schermafbeelding maken wel weten waar deze is.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.10.2021 18:26 Jannis:
Binnenin kunnen we allerlei acties vinden, verdeeld tussen Moto Actions en Moto Screen , in dit geval voeren we de eerste in. Schermafbeeldingen worden vaak vaak gemaakt in situaties waarin dit niet mogelijk is vanwege de directheid of eenvoudigweg vanwege de samenstelling, het is niet mogelijk om ze te doen met de typische combinatie van fysieke toetsen op de telefoon.

16.10.2021 09:49 Nima:
Binnen hen vinden we een functie genaamd " vangt met drie vingers "Een denominatie die bij deze gelegenheid al verder gaat" waar de schoten zullen komen ". De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen.