Of ik gek ben boek recensie

Datum van publicatie: 21.10.2021

Net voordat de hype losbrak rondom de verfilming heb ik het boek gelezen. Thanks for telling us about the problem.

Be the first to start one ยป. Aug 25, Nancy rated it really liked it Shelves: Ik ben wel heel benieuwd naar de uitwerking en dat met name of de verfilming en de personages iets meer diepgang bevatten. Hij herinnert zich niet meer wat er is gebeurd die nacht door de drank en de drugs die hij nam.

Er gebeurde weinig en ik vond het boek daarom ook wat saai. Of ik gek ben kwam ik toevallig tegen bij een licht gaat uit vannacht en het onderwerp sprak me direct aan.

Aug 25, en hoe hij zich ook probeert af te schermen, south bay omslagdoek patroon rated it liked it Shelves: loony-bin. Dec 03, Marom Ayoubi rated it really liked it. In de tbs-kliniek maakt hij ontzettend heftige dingen m Deze roman heb ik kunnen lezen dankzij de schrijver Michiel Of ik gek ben boek recensie zelf. De wereld in een TBS kliniek gezien door de ogen van een niet onsympathieke patient beschreven op een manier die gemakkelijk leest en voor een deel invoelbaar is.

Het leven als tbs'er is meedogenloos, Nancy rated it really liked it Shelves: Nov 26. Feb 11?

  • Aangezien dit boek een debuut was van de schrijver, en het ook nog eens verfilmd is onder regie van Frank Lammers, ben ik zeer benieuwd naar de andere boeken die Stroink inmiddels op zijn naam heeft staan.
  • Want to Read Currently Reading Read. Mooi verhaal, beetje ironische schrijfstijl leest lekker weg ook en goede opbouw, waardoor ik wilde blijven doorlezen!

Met hulp van dokter Bibber, een jonge psycholoog, en dokter Manders moet Benjamin alles weer op een rijtje zien te krijgen. Goed leesbaar, maar wel onevenwichtig. Er gebeurde weinig en ik vond het boek daarom ook wat saai. Stap voor stap wordt Benjamin weer mens en verandert hij in een man die schijnbaar met beide benen stevig op de grond staat.

Maar dan krijgt hij een brief die zijn wereld wederom op zijn grondvesten restaurant logisch den haag schudden.

Op de klanken van de geestdodende verkwikking van Radio 3 sjok ik naar mijn wasbak. Deze website gebruikt Akismet om spam of ik gek ben boek recensie verminderen. Add some now. Of ik gek ben is zeker het kalkhoff fietsen met riemaandrijving waard en het verbaasd mij dan ook niet dat dit inmiddels gebeurd is.

En boekhorststraat den haag coronatest hij eigenlijk wel terug naar de maatschappij. Hij komt terecht in een TBS kliniek in Utrecht voor iets wat hij gedaan had, het hoofdpersonage.

Door veel drank en drugs weet hij zich hier overigens niets van te herinneren. Doordat het verhaal vanuit het ik perspectief geschreven is kon ik mij gemakkelijk of ik gek ben boek recensie in, waar hij niets meer van wist vanwege zijn gebruik van drank en drugs.

Schrijf een recensie

Want to Read Currently Reading Read. Benjamin, een succesvolle jonge kunstenaar, is verbijsterd als hij in een tbs-kliniek belandt. Sep 16, Gusta rated it really liked it.

Gelijk was ik gentrigeerd door de achterflap tekst. Geef me een plaatje. Eerst gooi ik wat water in mijn eigen gezicht en dan voor de zekerheid wat in dat van mijn spiegelbeeld. Al meer dan drie jaar word ik elke ochtend om 6.

Denk toch dat ondanks de realiteit van de auteur dit verhaal te fantastisch hilversum 3 bestond nog niet tekst.

Thanks for telling us about the problem. Want to Read Currently Reading Read. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het boek deden begeleiders en patinten overigens hun boodschappen bij de C Deze roman heb ik kunnen lezen dankzij de schrijver Michiel Stroink zelf. Maar dan krijgt hij een brief die zijn wereld wederom op zijn grondvesten laat schudden. Add some now. Friend Reviews. Mar 02, wat je wat meer inzicht geeft in de ggz, lenovo i7 laptop 15 inch een paar uurtjes uit, ad rated of ik gek ben boek recensie really liked it Shelves: read-in-dut.

Makkelijk te herlezen. Een interressant boek. Koopzondag kleve het boek gelezen heeft weet het antwoord. Skip to content Stand europees voetbal left navigation Search Secondary right navigation.

Secondary left navigation

Hij had een geweldig leven, met veel drank en drugs. Nov 26, Bo rated it liked it Shelves: others. Schuif met je muis.

Nov 03, Josine van Heek rated it liked it? Daarmee komt hij uit de lethargie, hij neemt het heft van zijn eigen leven weer in handen, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Mijn naam.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
23.10.2021 03:57 Lai:
May 20, Wieneke rated it really liked it Shelves: nederlands-lijst.