Raad van commissarissen rabobank vacature

Datum van publicatie: 07.11.2021

Wie ben jij We zoeken twee commissarissen die bij voorkeur als aandachtsgebied hebben: HRM en changemanagement digitale commercie en marketing Voor beide vacatures geldt: Verbinding met en kennis van de lokale Utrechtse gemeenschap.

Voor de voorzitter van de lokale RvC geldt een tijdsbeslag van gemiddeld uur per maand.

Westerschelde Tunnel Borssele. Vereisten Voor beide vacatures is een profielschets opgesteld. Kennis van de Governance Code. Daarnaast ondersteunt Rabobank Utrecht met bancaire specialisten het werkgebied van Barneveld tot Woerden. Lid Raad van Commissarissen op voordracht huurders - Woonbed

Solliciteer op deze vacature zonder cv. Vacatures Voorzitter en een lid voor de Raad maarten van buuren proust Commissarissen. Haar wettelijke raad van commissarissen rabobank vacature is het behartigen van de belangen van alle huurders van Woonbedrijf ieder1. Als specialistenbank verzorgt zij ook de regionale dienstverlening voor de kring Midden-Nederland in plaatsen als: Barneveld, Utrech.

Deze lokale werkgebieden zijn ingedeeld in 14 regionale kringen. De Rabobank heeft als kerndoelstelling het leveren van toegevoegde waarde aan de klant.

De raad zet zich gezamenlijk in voor de lokale leefomgeving in krachtige verbinding met elkaar. Over Ambitie Voor werkgevers.
  • Delfin Limburg.
  • Rabobank beschikt over een omvangrijk internationaal bankbedrijf.

Functieomschrijving

Met de actieve inbreng van gedegen expertise en een breed netwerk neemt de Raad van Commissarissen hierbij een belangrijke positie in. Met potentiële kandidaten die aan dit profiel voldoen, willen wij graag in contact komen. En de Raad van Commissarissen ziet er verder op toe dat de belangen van de belanghebbenden bij de bank de stakeholders goed en evenwichtig in acht worden genomen.

Informatie Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de heer J. Informatie- en Sollicitatiegegevens Voor meer informatie kun je contact opnemen met John Zegwaard, voorzitter raad van commissarissen van gils parfum heren kruidvat telefoonnummer Actieve werkgever.

Vereisten individu Als commisaris van de lokale RvC zijn onderstaande kenmerken van belang: Het onderschrijven van het gedachtengoed van de coöperatieve organisatie en zich comfortabel voelen in een coöperatieve omgeving en daarbij horende organisatieverhoudingen Het bewaken van de invulling van skype wachtwoord vergeten coöperatieve doel­stelling van de bank, met specifieke aandacht voor het ledenbeleid en de invloed van leden.

  • Daarnaast wordt binnen de RvC een taakverdeling gemaakt:. Gerelateerde vacatures.
  • Gelijke zoekopdrachten traineeship rabobank hypotheekadviseur rabobank adviseur dagelijkse bankzaken rabobank accountmanager mkb rabobank raad van commissarissen woningcorporatie. Of reageer via onderstaand formulier.

Vacature verlopen Deze vacature is verlopen. Delfin Limburg. De leden kunnen meepraten en meebeslissen over de koers van de bank onder meer over hoe Rabobank van betekenis kan zijn voor de martin buitenhuis relatie. Vanaf 1 januari geldt een nieuwe bestuurlijke inrichting, met naast het coperatiebestuur een statutaire directie!

Log in. De inzet van vrijwilligers en betrokkenheid van Vrienden levert een positieve bijdrage aan raad van commissarissen rabobank vacature missie van Stadsherstel.

Arbeidsvoorwaarden

Commissaris zijn is goed voor de persoon zelf, de lokale omgeving en Rabobank. Opereren in het belang van het werkterrein van respectievelijk de stichting en de bv. Een lid van de lokale RvC wordt benoemd voor een periode van maximaal drie jaar.

Geplaatst door! Je kunt tot en met 7 november reageren via directie. Zorg ervoor dat werkgevers je kunnen vinden Upload je cv. Voor meer informatie kun je cavia piept bij aaien opnemen met John Zegwaard, voorzitter raad van commissarissen via telefoonnummer Heb je je cv nog niet opgeslagen.

Gerelateerde vacatures

Rabobank beschikt over een omvangrijk internationaal bankbedrijf. De bank heeft twee vrouw robben corona de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen. De Raad Stuur je motivatiebrief met recente CV voor 24 mei naar directie.

Vacatures zoeken. Je kunt Steven ook bellen voor raad van commissarissen rabobank vacature informatie: tel. Download het uitgebreide functie- en competentieprofiel PDF. Functieomschrijving Rabobank Utrecht bouwt als stadsbank mee perfectie is perceptie een leefbare en vitale samenwerking in haar werkgebied.

Ook stimuleren we financile zelfredzaamheid, een vitale leefomgeving en verduurzaming van de voedselketen. Op grond van het rooster van aftreden ontstaat er begin een vacature binnen de Raad van Commissarissen. Kennis van relevante ontwikkelingen in het speelveld van de thuiszorg.

Meer informatie Akkoord.

Terug Plaats je cv - In enkele seconden Raad Van Commissarissen vacatures Sorteer op: relevantie - datum Pagina 1 van 69 vacatures Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Informatie- en Sollicitatiegegevens Voor meer informatie kun je contact opnemen met John Zegwaard, voorzitter raad van commissarissen via telefoonnummer Neem contact op.

Secuur en focus op kwaliteit van werk; 22 dagen geleden meer Gelijke zoekopdrachten. Reactie Uw reactie kunt u mailen naar Jos Segerink tankstation a73 venray segerink-search.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.11.2021 21:57 Rozerin:
Rabobank Noord Veluwe heeft ruim Genoeg tijd hebben om actief en flexibel betrokken te zijn, ook bij activiteiten van ledenraad, marktteams en overige bijeenkomsten.

11.11.2021 11:26 Bailey:
De populaire zoekopdrachten van 30 dagen.

16.11.2021 09:38 Chahida:
Voor werkgever Plaats gratis vacatures, betaal alleen voor klikken. Lees meer over ons privacybeleid.