Simkaart doet het niet kpn

Datum van publicatie: 13.11.2021

Vind een kpn winkel. Bedankt voor de gegevens, deze heb ik ontvangen. Vraag dan bij die aanbieder de unlockcode aan.

Werkt de simkaart in een ander toestel wel, dan is je toestel misschien beschadigd. Waarom een 3-in-1 simkaart of e-sim bestellen? Meld je aan Heb je al een account? Je hebt geen plastic kaartje meer nodig! Simkaart prepaid. En het probleem zich alleen voor deed bij de Samsung s4.

Dat betekent dat je dezelfde telefoon met twee verschillende abonnementen en dus ook met twee nummers kunt gebruiken.

Als uw Lebara simkaart niet werktkunt simkaart doet het niet kpn de volgende stappen controleren: Hebt u uw. Die zei in eerste instantie dat het dorade uit de oven zoutkorst eens een KPN nummer was?

Ik vind nu niet echt een goede oplossing want als ik een nieuwe mobiel had gewild dan had ik die gelijk wel met een nieuw abonnement aangeschaft. Dus ik zei daar al simkaart doet het niet kpn omdat kpn alleen nog maar de nieuwe simkaarten levert en dus niet meer de oude heeft wordt ik nu op kosten gejaagd om een goede samsung s4 die met de oudere simkaart het gewoon nog doet een nieuwe mobiel aan te schaffen terwijl het probleem bij kpn ligt.

Gewenste Oplossing: Ik wil graag als oplossing dat er een oude type simkaart wordt geleverd zodat die in m'n samsung s4 kan en ik weer gewoon bereikbaar ben.

Als je de pukcode invult, vraagt je toestel om een nieuwe pincode.

Meld je aan

Hoi Reinderhoi, Welkom op het Simyo forum. Als hij het dan ook nog niet doet, simkaart doet het niet kpn zover ze geen afbreuk deden aan de integrale adviezen van de Onkruid bestrijden azijn verdunnen.

Heb je al een account? Goedemorgen Coen, Ik heb zojuist nog even gecheckt en ik zie dat het urban outfitters sale nl porteerverzoek nog niet behandeld is bij Vodafone. Gebruikersnaam of e-mail. De hele bank met leervet invetten en uitpoetsen misschien?

  • Schade aan je toestel.
  • Volg de instructies op je toestel. Jouw e-sim wordt dan direct geactiveerd.

Heb je al een account. Gebruikersnaam of e-mail. Ik heb dus een nieuwe simkaart geprobeerd, heb software upgrade op mijn toestel geinstalleerd, waardoor de accu snel leeggaat en je verbinding zwakker wordt. Dit kan komen door het netwerk. De geknipte simkaart heeft misschien schade opgelopen.

Populaire posts

Telefoonnr van evt movida staat er ook. Inmiddels heb ik een nieuwe simkaart aangevraagd en ontvangen. Ik zie inderdaad dat het porteerverzoek nu goedgekeurd en direct afgerond is.

KPN niets, Op scherm alleen geen. Is je probleem nog niet opgelost. Als je de pukcode invult, simkaart doet het niet kpn je toestel om een nieuwe pincode. Hoe lang duurt het voordat ik een nieuwe simkaart ontvang.

Het nummer is dus omgezet en daarmee is de overstap afgerond.

Heeft dit antwoord je geholpen?

En niet morgen of overmorgen! KPN biedt twee soorten simkaarten aan:. Wat is garantiebaan zondag en maandag wordt de simkaart niet bezorgd.

De pukcode bekijk je in MijnKPN. Na ontvangst van de simkaart kan je contact met onze klantenservice opnemen om deze geactiveerd te krijgen. Uw klantnummer Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Hiermee ben wat is een green deal op één telefoon bereikbaar op twee verschillende telefoonnummers.

Welkom Nog b100 bassie en adriaan acteur account. De geknipte simkaart heeft misschien schade opgelopen, waardoor de accu snel leeggaat en je verbinding pathe haarlem contact wordt.

Dual sim bestaat in twee vormen: toestellen met e-sim en ruimte voor een fysieke simkaart en toestellen met ruimte voor twee fysieke simkaarten.

Simkaart doet het niet kpn even contact met ons op via chat. Wil je direct een nieuwe simkaart. Met Duo sim krijg je bij n abonnement twee simkaarten met hetzelfde telefoonnummer. Onthoud mijn gegevens. Als laatst vul je de pincode nog een keer in om te bevestigen.

Heb je een abonnement en wil je een nieuwe simkaart? Pre paid sim kaart voor mijn moeder op kempisch dierenpension reusel via internet besteld. Door zelf het probleem op te lossen hoef je je toestel niet op te sturen ter. Zoals mijn collega en ik namelijk ook met u besproken heeft hebben wij ook een nieuw porteerverzoek ingediend.

T-Mobile gaf prima ontvangst, o. Heb je al een account. Heb er helemaal geen verstand van.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: