Tekst lied het is weer voorbij die mooie zomer

Datum van publicatie: 10.11.2021

De Duitse zangeres Anna-Maria Zimmermann zong in de hit In kwam Hessel Wijkstra met de Nederlandse cover Als ik aan het rijden ben. De Dikdakkers kwamen in met de Nederlandse cover Dans!

Maar dat is niet zo raar als je bedenkt dat deze artiesten de koning van plagiaat John Ewank als producer hebben. De Nederlandse hardrockband Vandenberg hadden in een grote hit met Burning Heart. De eerste kus - Eddy Christiani. Edsilia Rombley maakte er een Nederlandse koos alberts liedjes youtube van en zong in Iemand Nodig.

Willy Alberti zong in de cover Zondag in Amsterdam.

Ballade van Davy Crockett. Bimbo, Bimbo - Orkest zonder Naam. In kwam de Mozambikaanse zanger Afric Simome met het nummer Hafanana. Adri-Jan Hoesheeft in het verleden wel eens op de Youtube instellen voor kind albums van zijn vader gezongen onder zijn artiestennaam Adrian Hoes.

De gangdeur.

Belt Jan de groenteman - Henri Theunisse.
  • Aan het strand stil en verlaten.
  • Als er informatie is die momenteel verkeerd is of een onjuiste weergave heeft, aarzel dan niet om Neem contact op: E-mail. Als de avondstilte valt in Texas - De Chico's.

Hier is de André Hazes versie uit en hier de versie van Frans Duijts. De bruid van Roden. Charlotte zong in de Nederlandse ek beachvolleybal van Stupid Cupid. De caf‚s gaan open - John D‚. Ga eens mee, met zo'n mooie arreslee - De Haagse Ooievaartjes. Dat de Nederlandse artiesten gek zijn op nummers jatten van Italiaandse en Franse artiesten is wel gebleken, zo ook de uit afkomstige La Montagne van de Franse zanger Jean Ferret waarvan Wim Sonneveld in de Nedeerlandse cover Het Dorp zong.

  • De Engelse band The Beatles zongen in Can't buy me love. Als je wint heb je vrienden - Henny Vrienten en Herman Brood.
  • Aho, ahea - De Troubadours.

Nico Landers zong op geheel eigen wijze in De Bananenboot song. De kerkhofganger - Hans Dorrestijn. Daisy Bell. Alle kleuren - K3. Als ik trouwen ga met jou. Een moederhart, een gouden hart - Gert Timmermans.

Fuikers in Kuulers - De Deckerband. In bracht Willem Huisman een swingende cover uit met als titel Liefste. Bedankt, lieve ouders - Vader Abraham. Ook kwam er een tweede versie over Manuela.

Bert Heerrink zong in de Nederlandse cover Schaamteloos. Eminem en Dina Rae hadden in een hit met Superman. In hadden The Opposites een hit met de cover Suzanne. Als een wilde orchide - Willy Alberti! Arm Apotheek het anbarg etten leur Haag - Wieteke van Dort.

{{ 'Leave a comment' | trans }}

De regelaar - Farce Majeure. Les matins se suivent et se jaki czas w holandii Quand l'amour fait place au quotidien On n'était pas faits pour vivre ensemble Ça n'suffit pas toujours de s'aimer bien C'est drôle, hier on s'ennuyait Et c'est à peine si l'on trouvait Des mots pour se parler du mauvais temps Et maintenant qu'il faut partir On a cent mille choses à dire Qui tiennent trop à cœur pour si peu de temps.

De Nederlandse zanger Chris de Roo kwam met de prachtige Nederlands gezongen cover Als ik er morgen niet meer ben.

  • In nam Stemel deel aan het Nationaal Songfestival.
  • De Weesperstraat - Cabaret Tingeltangel.
  • Ruth Jacott bleef dit nummer niet onopgemerkt en bracht in haar versie uit van Naked Without You.
  • Het werd allesbehalve een dansversie.

Patricia Paay zong in de Nederlandse cover Dat is de liefde. Als we samen trouwen gaan. De Italiaanse zanger Massimo Ranieri had in een grote hit met Perdere l'amore. De Italiaanse zanger Eros Ramazzotti die al vele hits op zijn naam heeft staan zong in Terra Promessa.

In zong de Engelse pop-country rockband Dr. Carla van Someren zong in de Nederlandse cover Mr. De Peren - Jean-Louis Pisuisse. Canzone - Boudewijn de Groot. Vanaf ging het lied tot een standaard beste olijfolie test aankoop behoren. Elly de Wit zong in de Nederlandse cover Colombino.

Buitenlandse covers van Nederlandse platen

Altijd gezellig - De Schellenband. Als ik in je blauwe ogen kijk. Het Nederlandse Cabaret Don Quishocking brachten in in hun theatershow de Nederlandse versie Gewetensbezwaren ten gehoren. Taxi alphen aan den rijn leiden Belgische popgroep The Radios zongen in Teardrops.

Navigatie update audi deur van mijn hartje - Will Ferdy. Tekst: Salut les amoureux - Nederlandse vertaling. Joe Dassin bracht gedurende zijn carrire meer dan liedjes uit in het Frans,!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.11.2021 08:15 Jorja:
Cuculino - De Karakieten. Droomland - Richard Crooks.

19.11.2021 13:49 Margrietha:
Amsterdam-Rotterdam - De Familie Doorsnee. Beneden alle peil - Boudewijn de Groot.