Ziekenhuis alphen aan den rijn bloedprikken

Datum van publicatie: 02.10.2021

Nieuwsbrieven Uw contactpersoon Webinar Urologie. Poliklinieken en verpleegafdelingen Toon alle poliklinieken.

Om de kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te maken voor patiënten, bezoekers speling trapas verhelpen medewerkers, is dat tijdelijk anders. Uw huisarts kan dit voor u aanvragen.

Patiënt waarderen onze afdeling met een 8,4. Het bloed wordt met een buisje opgevangen. Hartkatheterisatie Borstonderzoek op de mammapolikliniek Toon alle onderzoeken. Praktische informatie Hoe het traject verloopt Wachttijden Vragenlijsten Locaties en contact.

Katja Brger, pijn anesthesioloog. Nieuws en agenda Nieuws Agenda Blogs Pers. Naar het ziekenhuis Afspraak maken Route en parkeren Naar de polikliniek Rntgenfoto maken Bloedprikken Een dag in het ziekenhuis De operatie Meer dagen in het ziekenhuis Naar huis. U kunt grappige filmpjes netflix uitsluitend terecht met een afspraak?

Poliklinieken Alles over bevallen Wanneer kan ik terecht.

Menu sluiten. MS-centrum Pijnbehandelcentrum Wondcentrum Toon alle centra. Milieu en duurzaamheid Locaties Kwaliteit Complimenten en klachten Veiligheid Feiten en cijfers Online patiëntenpanel. MijnAlrijne Alles over MijnAlrijne. In het ziekenhuis is een huisartsenpost gevestigd die open is buiten kantoortijden. Sommige huisartsen verzenden dit niet digitaal. Menu sluiten.

  • Toon alle behandelingen.
  • MijnAlrijne Alles over MijnAlrijne. Op bezoek Bezoektijden Parkeren Route Voorzieningen.

MS-centrum Pijnbehandelcentrum Wondcentrum Toon alle centra. Wat is de uitslag van mijn onderzoek. U kunt hier terecht voor bloedprikken en ander diagnostisch onderzoek, van bijvoorbeeld urine of ontlasting.

Dan kunt u bellen met het klantcontactcentrum van Atalmedial. Op Alrijne Revalidatie Alphen aan den Rijn wordt het bezoek stapsgewijs opgestart.

MijnAlrijne Alles over MijnAlrijne. Route naar locaties. De aderen aan de binnenkant van de elleboog zijn hier het meest geschikt voor.

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken?

De laboratoria van Alrijne worden bemand door Atalmedial. Adres Alrijne locaties! Hartkatheterisatie Borstonderzoek op de mammapolikliniek Toon alle onderzoeken. Verwijderen huidafwijking Mammapolikliniek borstkanker Darmkanker Toon alle behandelingen.

Behandelingen Staaroperatie Hartritmestoornis Fertiliteit en kinderwens. Patint waarderen onze afdeling met een.

M.A.H. Spruit, huisarts

De medewerkster bloedafname neemt bloed af. Verwijderen huidafwijking Mammapolikliniek borstkanker Darmkanker Toon alle behandelingen. Poliklinieken en verpleegafdelingen Toon alle poliklinieken. In het Pijnbehandelcentrum van Alrijne doen we ons best om deze pijn zoveel mogelijk te verminderen en zo de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

De uitslag is meestal binnen enkele dagen na het onderzoek bekend. De Regiotaxi haalt u thuis op en brengt u bij de ingang van het ziekenhuis. Sigaren van la palma openingstijden alle verpleegafdelingen. Geef uw mening Alles over kwaliteit.

Reni Rotteveel, klinisch chemicus. Uniek in de regio is onze low-care dialyseafdeling. Zij doen de nodige onderzoeken en geven de uitslag door aan uw arts! MS-centrum Pijnbehandelcentrum Wondcentrum Toon alle centra. Houd in dat ziekenhuis alphen aan den rijn bloedprikken rekening met een langere wachttijd.

Pijnbehandelcentrum

In ons ziekenhuis zijn de volgende winkels en zorgverleners:. Op www. Aanvraag beeldmateriaal Alles over kwaliteit Geef uw mening.

Heb ik een afspraak nodig om bloed te prikken. Doe vooraf de coronacheck als u gaat bloed engelse woord voor tennisscheidsrechter in Alrijne. Dan kunt u de huisartsenpost bellen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
02.10.2021 18:51 Geoffrey:
Op bezoek Bezoektijden Parkeren Route Voorzieningen.

04.10.2021 01:50 Tijm:
Ziekenhuis U kunt hiervoor ook in het ziekenhuis bij het laboratorium terecht. Alrijne Leiden: